De Toernooidag


Op zaterdag 2 februari 2019 is het zover, dan kan iedereen het veld op om in actie te komen tijdens het negentiende ijspegeltoernooi. Dit toernooi is gebaseerd op sportiviteit, maar vooral op gezelligheid. Daarom spelen we op deze dag alle wedstrijden in poules. Dit is veel leuker dan een afvalsysteem omdat je hierdoor veel meer wedstrijden kunt spelen.
    
Tijdens het toernooi worden shuttles beschikbaar gesteld, dus die hoef je ook niet te gaan kopen. We hebben alleen nylon shuttles (Yonex Mavis 300 slow). Mochten er spelers zijn die graag een andere shuttle willen gebruiken (veren), dan mag dit uiteraard wel, uiteraard in overleg met de andere mix koppels in de poule. Wil je met veren shuttles spelen, zorg dan zelf voor deze shuttles want wij hebben ze niet.
  
Het is de bedoeling dat we de eerste wedstrijden op zaterdagmorgen om 09:00 beginnen. We zijn zelf rond half negen in de sporthal aanwezig, dus kun je vanaf die tijd ongeveer ook naar binnen voor de warming up. Ook kun je er voor kiezen om eerst lekker rustig te beginnen met koffie of thee in onze gezellig sportkantine. De kantine is uiteraard de hele dag open en heeft voldoende eten en drinken om iedereen te voorzien van koffie, thee, limonade, snacks, sportdrankjes etc.
 
 Aan het eind van de dag zal het ijspegeldiner plaatsvinden, wat verzorgd wordt door Chinees Restautant Jade Villa uit Maarssen.  Aanmelden voor het eten kan nog tot een week voor het toernooi.
 
Graag tot ziens op zaterdag 2 februari 2019 in de Stinzenhal te Breukelen

Marco Koetsveld